UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Стригани у нових авто! / Тисни на газ!
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Стригани у нових авто! / Тисни на газ!

Old Men in New Cars
2 360
0
+11
6.8
FullHD
Гарольд щойно вийшов із в'язниці і твердо вирішив зав'язати зі своїм кримінальним минулим, зосередившись на кулінарному ремеслі в невеликому кафе, де працюють його друзі Мартін і Пітер, люди, які досягли успіху в майстерності випічки і навіть готуються виступити на національному конкурсі зі своїм секретним рецептом. Однак цим планам не судилося збутися, оскільки господар закладу, де всі вони працюють, став майже батьком головного героя, шановний і впливовий літній чоловік на прізвисько Монах, потрапляє до лікарні зі смертельним діагнозом. Володіючи чималим авторитетом у певних колах старий просить Гарольда про одну послугу, цілком можливо останню і від цього ще важливішу привезти йому сина, якого той жодного разу не бачив. Проблема в тому, що його син Людвіг зараз відбуває термін в одній із найзакритіших і добре охоронюваних шведських в'язниць, звинувачений у кількох жорстоких вбивствах. Але це не єдина проблема, що вимагає якнайшвидшого вирішення, адже Гарольдові потрібно терміново повернути значний борг членам одного безжального злочинного угруповання, які вже практично втратили терпіння і готові перейти до найрішучіших заходів.

Режисер:
Лассе Спанг Ольсен
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 35 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | В одне рило
кадри з фільму Стригани у нових авто! / Тисни на газ!кадри з фільму Стригани у нових авто! / Тисни на газ!кадри з фільму Стригани у нових авто! / Тисни на газ!кадри з фільму Стригани у нових авто! / Тисни на газ!
Стригани у нових авто! / Тисни на газ! дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Стригани у нових авто! / Тисни на газ! українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent