UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Том і Джеррі: Шерлок Холмс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Том і Джеррі: Шерлок Холмс

Tom and Jerry Meet Sherlock Holmes
3 574
0
+1212
6.5
FullHD
Мультфільм про нові неймовірні пригоди всесвітньо відомого дуету кота і мишеня, які цього разу опинилися в незвичному для себе оточенні, на великій відстані від рідної країни. Адже дія цієї анімаційної стрічки розгортається в серці Великобританії, суворому і похмурому Лондоні, що стало місцем здійснення низки пограбувань, скоєних невловимими грабіжниками. Своєю метою вони вибирають виключно цінні коштовні камені. Місцеві поліцейські зі Скотленд-Ярду, безсилі проти хитрих злодіїв, помилково звинувачують відому співачку Ред у причетності до викрадень, оскільки знаходять у неї вдома таємний хід, що веде до раніше пограбованого сховища. І тільки втручання найбільшого детектива Шерлока Холмса і його відданого друга Доктора Ватсона здатне врятувати невинну, адже тільки в їх силах вийти на слід зловмисників і повернути зниклі цінності. А допомагати цьому видатному дуету будуть добре знайомі глядачам бешкетники Том і Джеррі, перетворюючи серйозне розслідування на низку неймовірно комічних ситуацій. А попереду у них зустріч зі старими знайомими, які раптово перетворюються на підозрюваних і, звичайно, погоні, бійки, стрибки та інші обов'язкові атрибути іскрометного життя головних героїв.

Режисер:
Спайк Брандт, Jeff Siergey
Країна:
Рік:
Тривалість:
50 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Том і Джеррі: Шерлок Холмскадри з фільму Том і Джеррі: Шерлок Холмскадри з фільму Том і Джеррі: Шерлок Холмскадри з фільму Том і Джеррі: Шерлок Холмс
Том і Джеррі: Шерлок Холмс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Том і Джеррі: Шерлок Холмс українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent