UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Том і Джеррі: Мотор
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Том і Джеррі: Мотор

Tom and Jerry: The Movie
3 816
0
+810
5.3
FullHD
Невгамовних друзів Тома та Джеррі чекає переїзд у новий будинок. Але чергова погоня кота за шкідливим мишеням закінчилася тим, що вони не встигли заскочити в машину, яка перевозила речі їхніх господарів. Так, хлопці лишилися без даху над головою. Трохи побродивши містом, вони вже зневірилися знайти собі нове житло. Але тут друзі зустрічають дівчинку, яка втекла з дому і поділилася з ними своїм лихом.
Виявляється, у сім'ї крихітки сталося велике горе: її тато загинув у горах, а мама померла, коли дівчинка була ще зовсім маленькою. І тепер Робін перебуває під опікою своєї тітоньки Фігг, яка зовсім не любить сирітку, а терпить лише для того, щоб отримати призначену їй спадщину. Для втілення задуманого підприємлива жінка навіть зуміла заворожити адвоката, який представляє інтереси покійного містера Старлінга.
Діти переконують дівчинку, що на вулиці їй не місце і вмовляють повернутися додому, обіцяючи при цьому не дати її більше в образу. І ось тут і починаються їх захоплюючі пригоди. Тому і Джеррі вдається дізнатися, що тато Робін живий. Ось тільки розповісти дитині цю радісну звістку вони не встигли, бо лиходійка Фігг запроторила кота і мишеня в розплідник, де на них чекала вірна смерть. Тепер їм належить докласти всіх зусиль, щоб врятувати свої життя та допомогти Старлінг відшукати батька.

Режисер:
Філ Роман
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Том і Джеррі: Моторкадри з фільму Том і Джеррі: Моторкадри з фільму Том і Джеррі: Моторкадри з фільму Том і Джеррі: Мотор
Том і Джеррі: Мотор дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Том і Джеррі: Мотор українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent