UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вовк-чудовисько
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вовк-чудовисько

Monsterwolf
1 441
0
00
3.7
BDrip
Дія захоплюючого, гостросюжетного фільму "Вовк-чудовисько" (Monsterwolf) розгортається в околицях невеликого американського містечка в штаті Луїзіана. Жителі міста охоплені панікою і страхом. Згідно з повір'ям, місця ці знаходяться під охороною страшного, всемогутнього духу вовка - Kachinawaya, який багато і багато тисяч років охороняє землі, що колись належали древнім індійцям від будь-яких спроб захоплення. І ось, просту, рядову команду звичайних бурильників направляють туди, провести геодезичну розвідку, і знайти нові родовища «чорного золота» приховані глибоко в надрах землі. Боси нафтових компаній стурбовані тільки перспективою нажити величезні статки, стародавні легенди для них просто пережиток, чи можна вірити в них якщо ти живеш в 21 столітті. Однак в спробах знайти поклади нафти наші герої ненароком відкривають шлях на свободу для моторошного древнього духу. Вовк Kachinawaya прокинувся і готовий все знищити на своєму шляху. Захоплюючий сюжет і відмінна гра акторів протримають вас в напрузі протягом усього фільму.

Режисер:
Todor Chapkanov
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | НТН
кадри з фільму Вовк-чудовиськокадри з фільму Вовк-чудовиськокадри з фільму Вовк-чудовиськокадри з фільму Вовк-чудовисько
Вовк-чудовисько дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вовк-чудовисько українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent