UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Шрек. Привид Лорда Фаркуада
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шрек. Привид Лорда Фаркуада

Shrek 4-D: The Ghost of Lord Farquaad
4 300
0
+414
6.3
FullHD
Захоплені вивченням карти, Шрек та Осел не дуже багато уваги приділяли принцесі. Приятелі тільки встигли помітити хвіст коня, на якому забрали Фіону. Недовго думаючи, герої помчали рятувати дівчину, але на кареті-цибулині, запряженій двома кіньми, важко наздогнати швидкого скакуна. Час пролетів швидко, і на землю спустилася пітьма.
Коротун Фаркуад давно знищений драконихою, але його злобна примара ніяк не заспокоїться і жадає помсти. Це за його наказом Телоніус відвіз Фіону. Боягуз Осел перелякано крокує за Шреком по цвинтарю. Невже вони втратили слід принцеси? Але хіба приятель забув, що Осел має крила? Вони мчать лабіринтами, а за ними по п'ятах рухається Фаркуад. Осідлавши дракониху, друзі вихоплюють із рук викрадача Фіону і летять далі. Опинившись на плоту серед безкрайнього моря, герої мало не поплатилися життям. Підступний лиходій обіцяє принцесі щасливе життя, але навіщо їй Фаркуад та його багатства, якщо вона любить Шрека.
Кохання та дружба перемагають, і нерозлучна трійця прилітає на дах готелю. Тактовний Осел залишає закоханих віч-на-віч, адже медовий місяць триває!

Режисер:
Саймон Дж. Сміт
Країна:
Рік:
Тривалість:
13 хв
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Шрек. Привид Лорда Фаркуадакадри з фільму Шрек. Привид Лорда Фаркуадакадри з фільму Шрек. Привид Лорда Фаркуадакадри з фільму Шрек. Привид Лорда Фаркуада
Шрек. Привид Лорда Фаркуада дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Шрек. Привид Лорда Фаркуада українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent