UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Монк
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Монк

Monk
18 490
2
+4749
8.0
BDrip
Містер Монк тривалий час подавав великі надії як одного з найбільш талановитих поліцейських-слідчих в рідній ділянці. Едріан вміло розкривав навіть найбільш заплутані справи і, здавалося, що для головного героя однойменного серіалу немає нічого неможливого. Але навіть настільки професійно підготовлений слідчий міг зіткнутися з настільки серйозним розслідуванням, що ніякі навички та вміння не дозволять докопатися до правди.
Для Монка такою справою стала смерть коханої дружини, над якою чоловік працював вдень і вночі. Але всі зусилля були марними - подробиці трагедії залишилися таємницею, що стало для Едріана справжнім ударом. Після невдачі фізичне і моральне здоров'я героя похитнулося, йому довелося звільнитися з поліції і стати звичайним безробітним. Якби не допомога приватної медсестри Шарони, підопічний не зміг би пережити таку серйозну моральну травму. Але, як відомо, час лікує, і чинному персонажу знову доведеться стати детективом.
Рідне управління, як Монку стало відомо, на даний момент безуспішно б'ється над черговою справою, і начальству стає зрозуміло, що без сторонньої допомоги із завданням не впоратися. Вони залучають до роботи колишнього співробітника в якості приватного консультанта, сподіваючись на колишню репутацію детектива і на те, що чоловік зміг впоратися з душевними переживаннями. Чи зможе герой виправдати довіру?

Режисер:
Рендолл Зиск, Джеррі Лівайн, Andre Belgrader
Країна:
Рік:
Тривалість:
47 хвилин (00:47)
Звук:
багатоголосий закадровий | Індиго ТВ
Статус:
8 сезон 16 серія
кадри з фільму Монккадри з фільму Монккадри з фільму Монккадри з фільму Монк
Монк дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Монк 8 сезон 16 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Ірина
    Гість Ірина
    29 лютого 2024 21:05
    0
    Чудовий серіал! Як я його не подивилась раніше? На одному диханні. Цікавий, незвичний і не депресивний. Дякую велике за переклад і вдалу озвучку
  2. и
    и
    30 січня 2023 18:58
    -3
    imp саввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв