UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Гало
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гало

Halo
18 368
5
+6870
7.2
FullHD
Ця історія переносить нас у ігровий всесвіт. У цей час людство зробило крок далеко вперед. Технології еволюціонували, космічний простір продовжує активно освоюватися. Ось тільки не всі інопланетні форми життя раділи контакту з людьми. Тому треба бути готовими до всього, навіть до агресивної зустрічі.
В епіцентрі подій опиняються бійці. Вони служать у Космічному командуванні Об'єднаних Націй. Їм необхідно протистояти організації супротивника. Вона називається Ковенант. Це агресивний теократичний блок, що включає тандем декількох розвинених інопланетних рас.
Між сторонами почалася запекла війна, ніхто не збирається поступатися. Люди змушені боротися за виживання, проте поступово поступаються позиціями. Але є надія на проєкт, який допомагає робити сильніших людей. Саме вони мають стати дієвою зброєю у протистоянні із прибульцями. Проте, ворог знаходить та ліквідує планету, на якій були "спартанці". Тільки один корабель зміг уціліти, на ньому перебуває Джон-117. Це останній герой, який має змінити хід битви.

Режисер:
Отто Батурст, Джонатан Лібесман, Roel Reiné
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Статус:
2 сезон 8 серія
кадри з фільму Галокадри з фільму Галокадри з фільму Галокадри з фільму Гало
Гало дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Гало 2 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Ярик
    11 червня 2023 22:50
    +1
    Переклад крутий, але назви яещо не знаєте чи не внієте краще не переводьте взагалі і залишайте оригінал. А то вже як я побачик дві назви зовсім знущаються з неріалів, а саме це Гало і Хлопці/Хлопаки. Ще раз напишу, залишайте оригінальну назву якщо не можете нормально адапиувати, чи хтось не зміг, не повторюйте за дураками.
  2. Святослав
    24 листопада 2022 17:21
    +2
    Адаптація просто шикарна і захоплююча. Не міг відірватись від серіалу, усі серії продивився на одному диханні) Тепер Треба чекати 2-й сезон)
  3. Oleksandr
    11 вересня 2022 21:57
    +6
    Класний серіал. Графіка на рівні і сюжет продуманий. Без фентезійних ляпів і толерастів, годнота. Вибирав між ним і серіалом Обі-Ван Кенобі. Цей на одному духу 5 серій вже дивлюсь. Любителям космосу зайде.
  4. Андроїд
    30 липня 2022 18:54
    +1
    Говорять один-сім-сім а по суті 117 а так притензій 0
  5. Ігор
    Ігор
    20 травня 2022 13:08
    +12
    Чудова озвучка. Ну.. точно краща, ніж будь яка російська. Але. Ну "гало" ніяк не сприймається - "хейло" [ˈhālō] завжди всі говорили і продовжують говорити в ігровому всесвіті. Тож, не потрібно локалізувати це слово інакше, на мою думку)