UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Пачинко / Патінко
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пачинко / Патінко

Pachinko
6 018
0
+911
8.5
FullHD
Серіал 'Пачинко' розказує про життя чотирьох поколінь однієї корейської сім'ї, що пройшла через втрату батьківщини в результаті японської окупації, імміграцію за океан і повернення в рідні місця для з'єднання зі своїм корінням. У 1910 році сімейна пара Ян Джин і Ху Ні вважає, що на них накладено прокляття, тому що кожне народжене немовля незабаром помирає, і просить шамана очистити їх.

Сун Джа, що з'явилася на світ, стає улюбленою донькою і відрадою своїх батьків. Вже в п'ятнадцять років дівчина закохується в одруженого Ко Хан Су, який залишив її вагітною та з розбитим серцем. Рятуючись від ганьби, героїня дарами виходить за священика і переїжджає до Японії, де намагається знайти своє місце корейської емігрантки у недружньому суспільстві.

Їй доводиться прокладати важкий шлях у світі чоловіків, розорених війною, злиднями, расизмом та дискримінацією, зберігаючи міцний характер і традиції свого народу, які вона наприкінці життя раді передати дорослому онуку Соломону, який не зміг подолати расові проблеми у Сполучених Штатах у 1980 році та приїхав до Японії очолити відділення американської фірми.

Режисер:
Джастін Чон, Когонада
Рік:
Тривалість:
55 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | В одне рило
Статус:
1 сезон 8 серія
кадри з фільму Пачинко / Патінкокадри з фільму Пачинко / Патінкокадри з фільму Пачинко / Патінкокадри з фільму Пачинко / Патінко
Пачинко / Патінко дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Пачинко / Патінко 1 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent