UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Обі-Ван Кенобі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Обі-Ван Кенобі

Obi-Wan Kenobi
51 671
10
+100108
0.0
FullHD
Сюжет фантастичного серіалу знято за мотивами знаменитої саги «Зоряні війни» та розповість про пригоди Обі-Ван Кенобі, що сталися за дев'ять років до подій «Епізоду IV: Нова надія».
Минуло десять років, як повстання Дарт Вейдера проти уряду Республіки призвело до падіння союзу Джедаїв. Небагатьом членам ордену вдалося уникнути наслідків 66-го Наказ. Після тривалого бою з чистим злом і зрадником, Енакіном Скайвокером, самотній джедай втік на далеку планету Татуїн. Тут чоловік вів побут простого кочівника і заглибився у пізнання власних сил, паралельно спостерігаючи за дорослішанням юного Люка Скайвокера.
Новонародженого сина сенатора Падме Амідали, герой передав у дбайливі руки подружжя Беру та Оуена Ларсів. Тим часом, як його близнючку Лею Органу було доставлено до палацу. Але тепер життя маленької принцеси знаходиться в небезпеці, і лише доблесний джедай Обі-Ван здатний захистити її. Разом з роботами R2D2 та C-3PO, на героїв чекають неймовірна космічна подорож, а також протистояння легендарному Дарту Вейдеру та його армії клонованих офіцерів. Тепер ви можете серіал Обі-Ван Кенобі дивитися онлайн у високій якості.

Режисер:
Дебора Чоу
Країна:
Рік:
Тривалість:
55 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm
Статус:
1 сезон 7 серія
кадри з фільму Обі-Ван Кенобікадри з фільму Обі-Ван Кенобікадри з фільму Обі-Ван Кенобікадри з фільму Обі-Ван Кенобі
Обі-Ван Кенобі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Обі-Ван Кенобі 1 сезон 7 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Глядач
    16 лютого 2024 05:19
    -1
    Дякую Байбако що переклали, зробили це для нас в такий час!) Гарно зробили, озвучили. Я дивився і ніби поринув у безтурботні часи)
  2. Юджин
    14 грудня 2023 20:17
    +2
    Серіал цікавий, певним чином відрізняється від Мандалорця та Андора. Особливо сподобається тим, кому події в трилогіях здаються "надто поспішними" або надто "супергеройськими". Відчувається певна одинокість, через те що окрім Кенобі жодного джедая в серіалі немає, але й він не використовував силу 10 років. Найчутливішою доброю людиною до сили окрім нього є Лея. Це одна з причин, через що відчувається постійна загроза. Серіал на 6 серій, другий сезон не потрібен, фінал є, це ідеально і це роздувати не треба.
    Далі спойлери:
    1)Приємно побачити іншого джедая окрім Кенобі. Я навіть подумав, що він буде якось із ним упродовж серіалу. Але потім ми бачимо його повішеним і одинокість джедая Кенобі продовжується.
    2)Приємний поворот з інквізиторкою. Ніколи не поважав їх, але після її вчинку в кінці цікаво що з нею було далі, чи переосмилила вона життя. Взагалі мені подобається що Зоряні Війни насичені такими подіями як ця, через що розумієш що імперія повалилася не після однієї події (ну спойлерити інші фільми це вже певно занадто), а що вона протікала завжди з безлічі дірок, що вона розвалювалася завжди і кінець був неминучий.

    Раджу дивитися серіал а не фільм. Ця історія надто широка для фільму, деякі деталі можуть бути втраченими. Наведу приклад не спойлерячи: на початку, де Кенобі поцупив шматок риби, у серіалі одразу ж після цього показують що їх бос скупе хамло яке їм не доплачує. У фільмі не влізло.
  3. Іван
    3 листопада 2023 00:51
    -2
    Ганьба.!!!! Герой невдаха, шестирічна дівчинка просто і легко втікає від усіх дорослих супермисливців і взагалі від будь кого. Герой перебив десяток штурмовиків і через хвилину здається в полон трьом, замість того щоб сісти в автобус біжить кудись в поле, і навіть сам незнання куди, якийсь недолугий потеряшка, мого терпіння стало не дві з половиною серії!!!! Ганьба!!!!!!! Обіс…..лись по повній!!!!! Інших слів нема. Повне розчарування
    1. Юджин
      Юджин
      14 грудня 2023 19:53
      +1
      Попередження: відповідь містить спойлери.
      1)Це не просто шестирічна дівчинка, вона дуже чутлива до сили, донька Енакіна Скайвокера, який чутливіший за самого Майстра Йоду. Вона ще на початку серіалу прочитала думки кузена, це по твоєму здібність шестирічної дівчинки? До речі, їй десять, а джедаї значно менш чутливіших ніж вона в учні брали ледь не з перших років життя, як Кенобі. Хоча взагалі не розумію що тобі не подобається що вона тікає, якщо за весь серіал їй навіть не вдалося все одно втекти самотужки ні від кого.
      2)Супермисливці лиш у тебе в голові, на ділі це типові бандити з неблагополучної планети яких найняли за 2 гривні а потім Кенобі їх здолав майже без сили.
      3)Про десяток штурмовиків, яких 4. 3 штурмовика та офіцер це вже сильніше, але припустимо. Так, вони здалися, але це допомогло їм розібратися зі штурмовиками і офіцерка виявилася на їхньому боці. Очевидно що Кенобі відчував це, адже сила дозволяє відчувати наміри людей, бачити майбутнє, та навіть читати думки. І хоча Кенобі не дуже сильно вивчав такі аспекти сили, вочевидь в тій ситуації він знав що робить.
      4)Автобус. За якою логікою Кенобі має вміти керувати якимось рандомним транспортом в якихось закуттях галактики, при тому що цей "автобус" виглядає як власноруч кимось зібраний з гівна і палок? Типу тебе дивує що дівчинка вміє бігати а от вміти користуватися незрозуміло яким транспортом якихось прибульців - оце головні герої мають вміти робити. Та й навіть якщо не враховувати це, хіба не безпечніше і не маскованіше тікати пішки ніж їхати на якомусь металобрухті коли на тебе полюють?
      5)Про "герой невдаха" взагалі сказати нічого, необгрунтований вкид.
    2. Гість
      Гість
      16 лютого 2024 05:30
      0
      Я, ще й як маючи навики у фільмуванні, скажу так: да, є огріхи від яких і я був в шоці від постановки, гри деяких героїв, або логіки... Але ти не забувай що це серіал. Тут таке більш ніж припустимо.
      Включи фантазію, адже ця історія про цікавий період, доповнення історії всесвіту. А як ця історія пересказана, деколи може мати і припущення.
      Я насолодився і від гарної картинки, і трішки піддався емоційним розчуленням.
      Це дуже гарна казка, яка не рушить канони дитинства, порівняно від миші.
      Доречі, хто помічав в заставці відсилку до миші?)
  4. Гість Богдан
    Гість Богдан
    17 травня 2023 17:24
    +3
    це те, про що я мріяв з диниства! Деталізацію зоряних війн, де нам покажуть і екшн, і відносно неспіше життя. Чому-чому, а от зоряним війнам серіал був просто необхідний!
  5. Гість Олег
    30 червня 2022 14:26
    +2
    а де обіцяна 6 серія?
    1. Гість Кароліна
      Гість Кароліна
      13 липня 2022 11:58
      +3
      Виберіть студію озвучки «цікава ідея», і буде вам 6 серія
  6. Гість Шибайголова
    25 червня 2022 11:13
    +2
    І де 6 серія? Найо
  7. Тімур мур мур
    Тімур мур мур
    22 червня 2022 22:41
    +3
    Люблю зоряні війни 10/10 доречі

    Цікава Ідея краще