UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Супермен 3
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Супермен 3

Superman III
2 402
0
+11
4.9
FullHD
Кларк Кент - прибулець з іншої планети, покликаний допомогти землянам у боротьбі зі злом, у цьому фільмі йому доведеться протистояти талановитому хакеру, розташування якого намагаються досягти протилежних сил.
Гас Горман, будучи безробітним, ненароком виявив у собі незвичайні здібності до програмування. Знайшовши можливість входу в систему компанії, він перераховує на свій рахунок півцента із зарплати кожного із співробітників, на перший погляд, цифра незначна, але в масштабах фірми набігла вражаюча сума. Знявши кошти, Горман втілює свою давню мрію про дорогий автомобіль. З'явившись на парковці біля офісу, герой одразу ж привертає до себе пильну увагу керівництва, яке виявило його махінації.
Щоб уникнути розборок з правоохоронними органами, господар компанії Вебстер дає Гасу важливе доручення. Щоб знешкодити своїх конкурентів з виробництва зерен кави в іншій країні, власник фірми вимагає втрутитися в роботу супутника, але щоб ніхто не запідозрив злому, необхідно увійти до системи з комп'ютера у невеликому містечку Смолвіль. Тут же відбувається зустріч випускників, у ній бере участь Супермен, зачарований своїм давнім коханням Ланою, перед ним стоїть складне завдання – не допустити глобальної зміни погоди, врятувати людство від дій Гормана та підкорити серце коханої.

кадри з фільму Супермен 3кадри з фільму Супермен 3кадри з фільму Супермен 3кадри з фільму Супермен 3
Супермен 3 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Супермен 3 українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent