UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Як виростити героїню зі звичайної дівчини
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Як виростити героїню зі звичайної дівчини

Saenai Heroine no Sodatekata
3 291
0
+11
7.0
720p
Головний герой Томоя Акі просто марить комп'ютерними іграми та аніме, він живе у своїй віртуальній реальності і ганяється за кожною новинкою. Йому абсолютно не цікаво, що відбувається навколо нього, він добровільно відмовився від реального життя. Томоя підробляє після школи на кількох роботах, щоб були гроші купувати свіжі аніме та відеоігри, яких ще немає в інших фанатиків. Але одного чудового весняного дня він зустрічає прекрасну дівчину. Вона вразила його до глибини душі, це дівчина ідеал його фантазій. Акі втратив спокій. Щоб сфотографувати її образ юнак вирішує створити гру, симулятор побачень, а головною героїнею зробити саме її. Перша частина гри змусила Томоя докласти багато зусиль і, можливо, так і залишилася б не закінченою, якби не дві дівчини з його класу, які допомагають йому. Вони розплющили Томоєві очі на те, що його ідеал навчається з ним в одній школі, до того ж у його класі, ось тільки ніхто її не помічає. Дівчину звуть Мігумі Като, вона нетовариська, скромна і зовсім не привертає уваги. Акі вирішує докорінно змінити ситуацію і зробити з Мігумі справжню героїню, таку ж, як він задумав у симуляторі побачень – яскраву, товариську, цікаву та неординарну особистість.

Режисер:
Kanta Kamei, Takahiro Kawakoshi, Yuki Ogawa
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 6 серія
кадри з фільму Як виростити героїню зі звичайної дівчиникадри з фільму Як виростити героїню зі звичайної дівчиникадри з фільму Як виростити героїню зі звичайної дівчиникадри з фільму Як виростити героїню зі звичайної дівчини
Як виростити героїню зі звичайної дівчини дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Як виростити героїню зі звичайної дівчини 1 сезон 6 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent