UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультсеріали » Корпорація змов
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Корпорація змов

Inside Job
2 680
0
+44
7.6
FullHD
США. Тіньова урядова організація. Для людей, які тут працюють, теорії змови вже давно стали буденністю. Вони їх розкривають. Вони беруть у них активну участь.
Головною героїнею мультсеріалу «Корпорація змов виявляється дещо незграбна, але геніальна дівчина, яка працює в компанії. Вона впевнена, що суспільство можна зробити кращим. Але для цього їй потрібно зайнятися керуванням своїх безвідповідальних колег. Адже ще потрібно не забути про бажане просування по службі.
Батько героїні колись був головою організації, де наразі працює його донька. Але його було звільнено після того, як зробив масштабне викриття. Із того моменту він виношує план помсти. А поки що він залишається безробітним.
Цьогорічний генеральний директор корпорації видається цікавим співрозмовником, але ви самі не помітите, як він отримає від вас всю необхідну йому інформацію. Він здатний знайти вихід із будь-яких скрутних ситуацій.
Центральним персонажам належить розкрити серію секретів світу і знайти тих, хто ховається в тіні, не бажаючи видавати себе публіці, але ім'я має величезний вплив на сучасне суспільство.

Режисер:
Піт Мишелс, Vitaliy Strokous, Mike Hollingsworth
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | DniproFilm
Статус:
2 сезон 8 серія
кадри з фільму Корпорація змовкадри з фільму Корпорація змовкадри з фільму Корпорація змовкадри з фільму Корпорація змов
Корпорація змов дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Корпорація змов 2 сезон 8 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent