UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Оселя зла: Прокляття
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Оселя зла: Прокляття

Resident Evil: Damnation
1 939
0
+22
6.4
FullHD
Після розпаду СРСР всі республіки, що входили до її складу, оголосили про свою незалежність. Східна Слов'янська республіка, що з'явилася, стала місцем правління олігархів. Почалися народні хвилювання проти урядового свавілля, які керівництво країни почало жорстко придушувати, називаючи це «боротьбою з тероризмом». Президент країни, Світлана Бєлікова, вирішила боротися з протестуючими радикальними методами — застосувати біологічну зброю у вигляді Т-вірусу, яка перетворює людей на зомбі. У ситуацію вирішили втрутитися Сполучені Штати Америки, які невдовзі вирішили вивести свої війська назад. Але один із військових, спецагент Леон Кеннеді, який прибув до Східнослов'янської республіки за наказом самого президента США, залишається, щоб з'ясувати, яка зброя застосовується і хто ж насправді стоїть за цими подіями. Леон отримує підтримку в особі своєї старої подруги, спецагента Ади Вонг. Для того, щоб дізнатися правду, Леону доведеться проникнути до повстанців, а Аді увійти до найближчого кола президента Бєлікової.

Режисер:
Макото Камія
Країна:
Рік:
Тривалість:
100 хв
Звук:
двоголосий закадровий | AniUA
кадри з фільму Оселя зла: Прокляттякадри з фільму Оселя зла: Прокляттякадри з фільму Оселя зла: Прокляттякадри з фільму Оселя зла: Прокляття
Оселя зла: Прокляття дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Оселя зла: Прокляття українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent