UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультсеріали » Дора-мандрівниця
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дора-мандрівниця

Dora the Explorer
11 114
0
+921
3.9
BDrip
Американський пригодницький серіал для найменших від режисера Генрі Меддена. Відмінні навчальні сюжети, що розвивають допитливість, яскрава картинка та цікаві пригоди обов'язково сподобаються вашому малюку. Та й дорослому є над чим подумати під час перегляду.
Головна героїня мультсеріалу – дівчинка Дора. Вона щодня вирушає у нову подорож, щоб вирішити низку завдань. Разом зі своїм друзями вона досліджує нові місця, вирішує нескладні завдання та пропонує своїм вірним глядачам взяти участь у своїх пошуках. Шоу зроблено в інтерактивному форматі, що передбачає активну участь дитини у кожному сюжеті. Це унікальна передача, що розвиває, допомагає малюкові вивчити слова, дії або просто надати впевненості у своїх здібностях. Дітки охоче допомагають Дорі в її мандрівках, а заразом в ігровій формі набувають певних знань і навичок. Передача схвалена асоціацією дитячих психологів і здобула вже не одну нагороду світового рівня за внесок у дитячу освіту. Крім основних персонажів у серіалі є і другорядні, які у певних ситуаціях допомагають або, навпаки, заважають Дорі дійти кінцевої точки. У ході походу вони вивчають цифри, літери, шукають предмети, які періодично тягне крихітне Лисеня, а також веселяться і грають. Як правило, кожну подорож розбито на три точки. В останній похід закінчується і всі танцюють особливий танець та співають переможну пісню.

Режисер:
Henry Madden, Gary Conrad, Allan Jacobsen
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хв
Звук:
професійний дубльований | Плюс-Плюс
Статус:
8 сезон 16 серія
кадри з фільму Дора-мандрівницякадри з фільму Дора-мандрівницякадри з фільму Дора-мандрівницякадри з фільму Дора-мандрівниця
Дора-мандрівниця дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Дора-мандрівниця 8 сезон 16 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent