UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Лавровий каньйон
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лавровий каньйон

Laurel Canyon
957
0
-11
6.5
FullHD
Сюжет фільму оповідає про Сема і Алекс - молоду пару, яка щойно закінчила Гарвардський університет. Сем - типовий "ботанік", добрий малий, який намагається будь-що-будь тримати все у своєму житті під контролем. Алекс - генетик, що "вибралася в люди" із самітництва у своїй лабораторії. Після закінчення навчання пара їде в тихе передмістя Лос-Анджелеса до рідного дому Сема для роботи над науковим проектом. Однак спокійне життя в будинку неможливе, адже мама, продюсер-початківець, виявляється зовсім не у від'їзді, як вважав Сем, а вдома. Більше того не одна, а разом із молодим гуртом, із солістом з яким перебуває у досить близьких стосунках. Проживаючи в будинку матері Сема, музиканти влаштовують часті тусовки, і Сем із подивом виявляє, що Алекс виявляє до них набагато більший інтерес, ніж до свого наукового проекту. Однак і сам Сем не такий чистий, і вже майже готовий зважитися на інтрижку зі своєю колегою.

Режисер:
Ліза Холоденко
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 43 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | TV5
кадри з фільму Лавровий каньйонкадри з фільму Лавровий каньйонкадри з фільму Лавровий каньйонкадри з фільму Лавровий каньйон
Лавровий каньйон дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Лавровий каньйон українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent