UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Диявол у блакитній сукні
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Диявол у блакитній сукні

Devil in a Blue Dress
1 406
0
+22
6.7
FullHD
Виживши на полях битв за часів Другої Світової, головний герой повертається до рідного Лос-Анджелеса. Але місто приймає містера Роулінса зовсім не так, як Ізі розраховував спочатку – хлопця очікує сувора боротьба за місце під сонцем із наскрізь просоченою корупцією системою та беззаконням.
Виявляється, громадське життя таїть для колишнього військового ще більше небезпек, аніж йому довелося пережити на війні. Відсутність роботи (ніхто не хотів брати військового без освіти на якесь більш-менш престижне місце), необхідність оплати рахунків та житла, навіть банальне харчування – все коштує грошей, яких взяти немає звідки. У результаті Ізі виявляється потенційним бездомним без будь-якої можливості стати повноцінним членом суспільства. Але порятунок приходить в особі випадкового замовника, який просить бійця у минулому розшукати одну людину.
Сотня баксів за нікчемну справу – досить вигідна угода, але приватний детектив навіть уявити не міг, що хлопцеві під час розслідування доведеться зіткнутися з ризиком позбутися не тільки обіцяної плати, але й самого життя. На горизонті маячить страшна таємниця та інтрига, в якій замішані найвпливовіші структури, і представники подібних організацій досить негативно ставляться до тих, хто бажає влізти в особисті справи тих, хто тримає владу.

Режисер:
Карл Франклін
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 41 хв
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Диявол у блакитній сукнікадри з фільму Диявол у блакитній сукнікадри з фільму Диявол у блакитній сукнікадри з фільму Диявол у блакитній сукні
Диявол у блакитній сукні дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Диявол у блакитній сукні українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent