UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Таємниці Смолвіля
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Таємниці Смолвіля

Smallville
23 649
0
+1315
7.5
BDrip
Серіал про молоді роки самого впізнаваного героя коміксів - Супермена, суперсильного, мегасправедливого і хороброго хлопця з буквою «S» на грудях і плащем до колін, що прилетів разом з метеоритним дощем з планети Криптон. Одного разу над містечком Смолвіль в штаті Канзас пройшов метеоритний дощ, під час якого на землю потрапили шматки зеленого мінералу, маленький космічний корабель і малюк, якого всиновила подружжя Кент. Хлопчик виріс в сильного, здорового, красивого і доброзичливого хлопця, хорошого сина, відмінника навчання і спортсмена. З самого дитинства Кларка мучить одне питання: чому він невразливий. Удар машини яка несеться для нього все одно, що укол парасолькою; в воді він не тоне, у вогні не горить, дуже швидкий, спритний і мега-сильний. Розбираючись з природою власної суперсили, Кларк дізнається, що ті мешканці Смолвілля, хто мав справу з зеленим метеоритом, придбали надлюдські здібності, володіння якими для багатьох закінчилося плачевно. Кларк починає вивчати цю темну історію і з'ясовує, що підприємство LuthorCorp, що належить найбагатшій людині округи Лайонелу Лютору, батьку друга Кларка, проводило таємні випробування метеоритів ... На пригоди початківця супермена можна дивитися онлайн в серіалі «Таємниці Смолвілля».

Режисер:
James Marshall, Грег Біман, Майк Рол
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
Статус:
10 сезон 21 серія
В підбірках:
кадри з фільму Таємниці Смолвілякадри з фільму Таємниці Смолвілякадри з фільму Таємниці Смолвілякадри з фільму Таємниці Смолвіля
Таємниці Смолвіля дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Таємниці Смолвіля 10 сезон 21 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent