UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Молодий Шерлок Холмс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Молодий Шерлок Холмс

Young Sherlock Holmes
2 393
0
+11
6.8
FullHD
Одна з перших вільних фантазій на тему, яким насправді був найзнаменитіший з вигаданих детективів належить американському режисерові Баррі Левінсону, який в 1985 році зняв прогресивний з точки зору візуальних ефектів детектив «Молодий Шерлок Холмс», який сподобається не тільки прихильникам творінь Артура Конан Дойля, але і всім любителям зануритися в атмосферу саспенсу і складних головоломок. Розповідь у фільмі, в чистому вигляді не заснована на жодній оригінальній історії про галасливого мешканця з Бейкер-стріт, проте цілком класично ведеться від імені юного Джона Ватсона, який прибув до столиці з провінції для навчання в коледжі. Знайомство з імпульсивним і неординарним Шерлоком Холмсом змінює вектор його розплановано-нудного життя і незабаром друзі і соратники виявляються залучені в свою першу спільну справу, яка виявиться не тільки дивною і загадковою, але і вкрай небезпечною для життя. Один за іншим в навчальному закладі вмирають співробітники, і Холмс вважає своїм обов'язком в цьому розібратися. Для того щоб дізнатися, як далі будуть розвиватися події, рекомендуємо дивитися онлайн «Молодий Шерлок Холмс».

Режисер:
Баррі Левінсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
109 хвилин (01:49)
Звук:
двоголосий закадровий
кадри з фільму Молодий Шерлок Холмскадри з фільму Молодий Шерлок Холмскадри з фільму Молодий Шерлок Холмскадри з фільму Молодий Шерлок Холмс
Молодий Шерлок Холмс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Молодий Шерлок Холмс українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent