UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Команда знищити / Наказ убити
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Команда знищити / Наказ убити

Kill Command
2 241
0
+48
5.7
FullHD
Дії гостросюжетного фільму розгортаються в недалекому майбутньому, де людство вирішує впровадити новітні кібернетичні досягнення в військові розробки.
У центрі сюжету опиняється експериментальний загін елітних спецназівців, який відправляється проходити бойові навчання на засекречений острів. Висадившись на місці призначення та почавши навчальну програму, група бійців через деякий час стикається з неймовірно небезпечним ворогом, дії якого з кожним разом стають все небезпечніше, ніби він намагається копіювати маневри досвідчених солдатів. Незабаром з'ясовується, що острів перебуває під контролем кібернетичного життя, яким управляє штучний інтелект, створений таємним проектом під кодовою назвою В.А.П, що розшифровується як «вивчення, аналіз, перепрограмування». Бойові машини починають жорстоке полювання на людей, безжально знищуючи одного солдата за іншим. Чи зможе купка бійців, що залишилися в живих знищити зловісне кібернетичне творіння людського розуму до тих пір, поки воно не стане абсолютною зброєю, здатною покласти край усьому людству?

Режисер:
Steven Gomez
Рік:
Тривалість:
99 хвилин (01:39)
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Команда знищити / Наказ убитикадри з фільму Команда знищити / Наказ убитикадри з фільму Команда знищити / Наказ убитикадри з фільму Команда знищити / Наказ убити
Команда знищити / Наказ убити дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Команда знищити / Наказ убити українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent