UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Підводний човен Ю-571
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Підводний човен Ю-571

U-571
2 531
0
+33
6.6
FullHD
Кінокартина розповідає про події Другої світової війни. Тільки в даному випадку у фільмі «Ю-571» (U-571) мова йде не про баталії на суші, а на водному просторі. Правильніше було б його назвати «У», адже ця назва німецького підводного човна. Йде 1942 рік, на воєнному фронті на материку протистояння військ без чиєїсь однозначної переваги. Однак в Атлантичному океані господарюють німецькі підводні човни. Знайти їх дуже важко, а перехопити радіопереговори практично неможливо - вони шифруються за допомогою спеціальної машини «Енігма». Саме її і доручають захопити американським підводникам. Захопити і повернутися, що буде ще більш складним завданням. Хоча мова йде в фільмі про Другу світову війну, події в ньому не зовсім правдоподібні, що робить картину менш цікавою. Драматизм подій спонукає глядача співпереживати героям американських моряків. Опинившись на чужій території, вони мужньо виконують поставлене завдання. В океані ще важче піти від противника, кругом тільки вода і допомоги чекати немає звідки. Якщо не заглиблюватися в точність наданих фактів з історичної точки зору, то фільм з точністю розкриває труднощі морських баталій.

Режисер:
Джонатан Мостов
Країна:
Рік:
Тривалість:
116 хвилин (01:56)
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Підводний човен Ю-571кадри з фільму Підводний човен Ю-571кадри з фільму Підводний човен Ю-571кадри з фільму Підводний човен Ю-571
Підводний човен Ю-571 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Підводний човен Ю-571 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent