UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Прянощі та пристрасті
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Прянощі та пристрасті

The Hundred-Foot Journey
7 585
0
+1313
7.3
720p
Основою фільму «Прянощі та пристрасті» є роман Річарда Ч. Мораїса під назвою «Шлях довжиною в сто кроків». У фільмі розповідається про складну долю емігрантів з Індії. Вони дрібними кроками просуваються до успіху, і намагаються знайти своє місце в чужій для них країні. Відкривши своє кафе поряд з фешенебельним рестораном «Плакуча верба», вони відчувають на собі цілу гаму почуттів господині дорогого закладу Мадам Малорі. Починаючи з зневажливого і відверто ворожого ставлення до гучних сусідів, закінчуючи захопленням, який викликає у цій залізній леді талант молодого кухаря Хассана, здатного відтворити будь-яку страву, будь то індійська кухня або французька. Довівши усім, що ідеальний смак не залежить від національності або віроісповідання. Чудесний і добрий фільм, під час перегляду якого, відчуваєш аромат чарівних індійських спецій, милуєшся мальовничими французькими пейзажами, і як ніби пробуєш на смак вишукані блюда. Фільм, який захочеться подивитися знову, щоб ще раз насолодитися чудовою грою акторів, і теплом, що виходить від цієї душевної картини.

Режисер:
Лассе Галльстрем
Рік:
Тривалість:
122 хвилини (02:02)
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Прянощі та пристрастікадри з фільму Прянощі та пристрастікадри з фільму Прянощі та пристрастікадри з фільму Прянощі та пристрасті
Прянощі та пристрасті дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Прянощі та пристрасті українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent