UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Повернення героя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Повернення героя

The Last Stand
1 942
0
+22
6.4
FullHD
Сталося те, про що так довго вмовляли всіх можливих богів фанати справжніх бойовиків. Арнольд Шварценеггер повернувся в кінематограф з ураганним і по-хорошому олдскульним екшном «Повернення героя». Всім злочинцям і негідникам дістанеться на горіхи , вже будьте в цьому впевнені! Сюжет картини розповідає про небувалу і найзухвалішому втечу в історії американської поліції. Найнебезпечнішому наркобарону Габріелю Кортезу вдається втекти з-під варти в Лас-Вегасі і вкрасти гоночний Корвет, оснащений потужною бронею і модифікованим двигуном. На шляху Кортеза в Мексику розташовується маленьке містечко Соммертон, де несе службу літній шериф Рей Оуенс. ФБР не вдається вчасно відстежити маршрут викраденого автомобіля, тому вони не встигають попередити місцевих правоохоронців про загрозу, що насувається. В цей час підлеглі Рея, вмираючи від нудьги, коротають час за стріляниною по шматку м'яса, підвішеному на дереві. У минулому один з кращих поліцейських Лос-Анджелеса, Оуенс знову береться за зброю, згадавши минулі часи. Всім любителям справжніх бойовиків, рекомендуємо дивитися онлайн «Повернення героя».

Режисер:
Jee-woon Kim
Країна:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Повернення героякадри з фільму Повернення героякадри з фільму Повернення героякадри з фільму Повернення героя
Повернення героя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Повернення героя українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent