UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Останній володар стихій
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Останній володар стихій

The Last Airbender
10 649
0
+1826
4.1
FullHD
У фентезійного пригодницького бойовика «Останній володар стихій», що впав в скарбничку робіт режисера, сценариста і продюсера М. Найта Шямалана, є чудова мультиплікаційна основа - «Аватар: Легенда про Аанга», але запозичувати назву мальованого оригіналу творці кіноверсії пригод юного Аанга не стали по цілком зрозумілих причин: фільм запланований як перша частина майбутньої трилогії, і плутати його з абсолютно іншою історією, що вийшла з-під пера Джеймса Кемерона, в плани компанії не входило.
Давним-давно чотири раси - Повітряні кочівники, Плем'я Води, Царство Землі і Народ Вогню - жили в мирі та злагоді. Гармонію між народами підтримував Аватар, здатний відроджуватися в новому тілі, але з незмінним даром управляти всіма чотирма стихіями. Але остання сотня років була для світу, поділена на чотири частини, непрості. Аватар зник, і світ опинився на межі війни. Як прийде юний Аанг, усвідомивши, що саме він - той, хто здатний відновити порядок? Насичену азіатським антуражем стрічку «Останній володар стихій» ми рекомендуємо дивитися онлайн всім, хто налаштувався на красиву казку.

Режисер:
М. Найт Шямалан
Країна:
Рік:
Тривалість:
103 хвилини (01:43)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Останній володар стихійкадри з фільму Останній володар стихійкадри з фільму Останній володар стихійкадри з фільму Останній володар стихій
Останній володар стихій дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Останній володар стихій українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent