UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Зак і Мірі знімають порно
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Зак і Мірі знімають порно

Zack and Miri Make a Porno
2 266
0
+13
6.6
FullHD
Комедія "Зак та Мірі знімають порно" була створена в 2008 році режисером Кевіном Смітом. І хоч це всього лише другий його шедевр, але який! Американські кінематографісти знову і знову радують нас якісно. комедією з елементами драми.
У цьому захоплюючому фільмі мова піде про двох старих друзів і сусідів по квартирі Зака і Мірі, які знайомі ще зі шкільної лави, разом йшли в перший клас. Зараз вони переживають важкі часи. Вони обидва повністю загрузли в боргах, через що в їхньому будинку вже відключили воду і електрику. Їм просто нема чим платити за квартиру. Друзі придумали оригінальний вихід з ситуації, що склалася, який, на їхню думку, швидко вирішить всі їхні проблеми - а чому б не заробити купу грошей і не зняти порно фільм, взявши всю необхідну техніку у своїх друзів? Зак і Мірі дали обіцянку один одному, зруйнувати їх дружбу не зможе навіть секс. Ось і прийшов час роботи ... Для них це був лише тільки бізнес, а вийшло так, що замість дружби у них прокинулися почуття ... Чим же закінчиться їх нескладна затія?

Режисер:
Кевін Сміт
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Зак і Мірі знімають порнокадри з фільму Зак і Мірі знімають порнокадри з фільму Зак і Мірі знімають порнокадри з фільму Зак і Мірі знімають порно
Зак і Мірі знімають порно дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Зак і Мірі знімають порно українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent