UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітча
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітча

Hitch
3 465
0
+55
6.6
FullHD
Головний герой фільму - молодий темношкірий хлопець Алекс Хітченс. Він заробляє собі на життя тим, що за гарну грошову винагороду допомагає невпевненим в собі чоловікам роздобути жінку їхньої мрії. Черговим його клієнтом стає Альберт Бренамен, який працює простим бухгалтером, і по вуха закоханий в свою багату клієнтку. За дуже короткий термін Алексу вдається звести разом цих двох абсолютно різних людей.
Незабаром після цього він знайомиться з журналісткою на ім'я Сара Міллас, і між ними зав'язуються стосунки. Дівчина якраз пише статтю про роман Альберта і Алегри. І ось одного разу несподівано для самої себе Сара дізнається, чим насправді займається Алекс, і що Альберт був його клієнтом. Вона пише про нього цілу статтю, в якій повністю викриває, і на цьому їх відносини закінчуються. Так само це призводить до того, що Альберт і Алегра розлучаються. У світлі події, Алексу не залишається нічого іншого, як спробувати все виправити.

Режисер:
Енді Теннант
Країна:
Рік:
Тривалість:
118 хвилин (01:58)
Звук:
професійний дубльований | 1+1
кадри з фільму Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітчакадри з фільму Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітчакадри з фільму Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітчакадри з фільму Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітча
Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітча дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Метод Хітча / Правила зйому: Метод Гітча українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent