UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мисливці за привидами
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мисливці за привидами

Ghostbusters
4 999
2
+1012
7.8
FullHD
Фільм Айвена Райтмена «Мисливці за привидами» (Ghost Busters) є одним з найпопулярніших фільм 80-х років, який отримав премію BAFTA, номінувався на премії Оскар і Золотий Глобус. Бюджет кінокартини склав всього лише тридцять мільйонів доларів США, а збори в США за сезон кінопрокату становили майже триста мільйонів доларів, що зробило цей фільм найбільш касовою кінопримєрою року. У первісному сценарії ідея фільму полягала в пригодах героїв картини в їх подорожах в минуле і майбутнє, однак, сценарій був змінений через брак бюджетних коштів, що пішло йому тільки на користь. Головні ролі були чудово зіграні такими акторами, як Білл Мюррей (відомий нам за такими картинами як "День бабака", "Дорога, я зменшив наших дітей"), Вільям Етертон (який зіграв епізодичні ролі репортера-панікера у фільмі "Міцний горішок"), Харольд Реміс (саме він є сценаристом "День бабака"), Ден Ейкройд ("Шофер міс Дейзі", "Брати Блюз") і Сігурні Уівер ("Аватар", "Чужі"). Даний фільм має гідні спецефектами (не варто забувати, що це був 1984 рік), за які був номінований на премію "Оскар". Варто також відзначити, що композиція Рея Паркера «Ghostbusters» набула великої популярності. Також не можна не сказати і про те, що в 1989 році була знята друга частина, а з 1986 по 1991 рік був відзнятий мультсеріал, який мав 7 сезонів і був досить успішний.

Режисер:
Айвен Рейтмен
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Мисливці за привидамикадри з фільму Мисливці за привидамикадри з фільму Мисливці за привидамикадри з фільму Мисливці за привидами
Мисливці за привидами дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мисливці за привидами українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Джаган Павло
    23 червня 2022 02:17
    0
    Крутий фільм багато серій.
  2. Lokki1488
    Lokki1488
    21 лютого 2022 19:04
    0
    культовий фільм!!!))))