UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія

Rogue One: A Star Wars Story
5 156
0
+1111
7.8
FullHD
Спін-офф легендарної кіносаги «Зоряні Війни», який розповість про захоплюючі події, що передували четвертому епізоду.
Дізнавшись жахливу новину про те, що Імперія побудувала і збирається випробовувати нову бойову космічну станцію, яка має неймовірну вогневу міць, здатна самостійно знищувати цілі планети, вище командування Альянсу Повстанців було повалено в шок, усвідомивши безвихідність свого становища. Але група бійців, в особі колишньої злочинниці Джин Ерсоя, яка в п'ятнадцять років залишилася повною сиротою, після чого, намагаючись вижити в жорстких умовах, стала злодійкою, а також капітана Повстанського Альянсу Касіяна Андора, якого мучать сумніви через події, що трапилися в далекому минулому вирішує зібрати спеціальний загін, перед яким буде поставлено непросте завдання: вкрасти секретні креслення унікальної зброї імперців.
Незважаючи на те, що таємна місія, на перший погляд, здавалася зовсім нездійсненною, невеликий загін повстанців був готовий піти на ризик заради досягнення бажаної перемоги у війні. В той момент наші герої навіть уявити собі не могли, що у відповідь на їх зухвалі дії Імперія відправить каральну групу, очолювану могутнім і нещадним Дартом Вейдером, який своєю безпосередньою участю знижує шанси на успішність повстанської місії до нуля.

Режисер:
Ґарет Едвардс
Країна:
Рік:
Тривалість:
133 хвилини (02:13)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Бунтар Один. Зоряні Війни: Історіякадри з фільму Бунтар Один. Зоряні Війни: Історіякадри з фільму Бунтар Один. Зоряні Війни: Історіякадри з фільму Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія
Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent