UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Люди Ікс 3: Остання битва
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Люди Ікс 3: Остання битва

X-Men: The Last Stand
3 622
0
+88
6.7
FullHD
Людство,що стрімко розвивається, висунуло Ксавьеру ледь завуальований ультиматум - кровопролитна війна або примусове лікування. Вченим вдалося розробити антидот, здатний зцілити надістоти, полегшивши їм існування, але, одночасно позбавивши суперздатності. Поки видозмінені на генному рівні істоти вирішують між собою, чи варто їм погоджуватися на сумнівну терапію, яка цілком може виявитися пасткою і призвести до повного знищення цілої раси, буквально з попелу відроджується стара знайома Чарльза Джин Грей.
Тепер повстала представляє ще більшу небезпеку, причому, не тільки для людей, а й для інших представників цивілізації майбутнього. Бойова подруга перетворюється в Темного Фенікса - похмуру, неприборкану, не підконтрольну нікому, в тому числі, і самій собі, сутність, чиї імпульсивні і непередбачувані дії можуть вплинути навіть на витривалих мутантів. Сила новоявленого чудовиська велика, єдині, хто можуть чинити опір настільки небезпечному ворогу це люди Ікс. Остання битва обіцяє бути спекотною відчувати себе в безпеці не вийде ні у мутантів, ні у людей, ні у братства Магнетто, особливо, коли на кону ліки і доля всієї планети.

Режисер:
Бретт Ретнер
Рік:
Тривалість:
104 хвилини (01:44)
Звук:
професійний дубльований | 1+1
кадри з фільму Люди Ікс 3: Остання битвакадри з фільму Люди Ікс 3: Остання битвакадри з фільму Люди Ікс 3: Остання битвакадри з фільму Люди Ікс 3: Остання битва
Люди Ікс 3: Остання битва дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Люди Ікс 3: Остання битва українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent