UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод]
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод]

Joker
19 580
1
+3579
8.8
FullHD
Джокер всім відомий завдяки своєму специфічному вигляду. Чоловік з білим розфарбованим обличчям і намальованою посмішкою на все обличчя. Ним лякають маленьких неслухняних дітей. На дворі 80-ті роки, події розгортаються в невеликому містечку під назвою Готем-Сіті. На закриту фабрику, вривається група озброєних грабіжників, в клоунському вбранні і масками на обличчях. Власникам фабрики вдалося викликати поліцейський загін, який прибув на чолі з супергероєм Бетменом. Спільними зусиллями їм вдалося нейтралізувати злочинну групу. Втекти змогла лише одна людина в червоному ковпаку, який мов тінь вислизнув прямо з рук правоохоронних органів.
Але несподівано утікач падає в чан з хімікатами. Він зміг вижити, але з тих пір перетворився на справжнього джокера, чий вигляд лякає людське населення. Бліда як у небіжчика шкіра, зелене волосся, і божевільна посмішка на весь рот. Одного разу поліція виявляє покинутий склад, з купою убитих людей з розрізаними ротами. Правоохоронці беруться за цю не легку справу і виходять на слід Червоного ковпака, який незабаром сам виходить на зв'язок з законом і розповідає про свої підступні плани. Тепер тільки Бетмену і його відважній команді під силу зупинити збожеволілого злочинця.

Режисер:
Тодд Філліпс
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 2 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн
кадри з фільму Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод]кадри з фільму Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод]кадри з фільму Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод]кадри з фільму Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод]
Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод] дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Чорне дзеркало: Біле Різдво [Спеціальний епізод] українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Vasil
    18 вересня 2022 18:49
    +5
    Змініть назву