UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Метеоритна злива
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Метеоритна злива

Meteor Storm
2 779
0
+11
3.6
BDrip
Біда з космосу може прийти зовсім несподівано, але жителі Землі до останньої години навіть не будуть підозрювати про наближення кінця світу. Подібна катастрофа, але в масштабі одного міста, загрожує Сан-Франциско - прекрасному і мальовничому райському куточку.
Астроному Мішель Янг, що спостерігав за небом, вдається зняти масове наближення великих і дрібних метеоритів, які пройдуть поруч з поверхнею Землі. Частина з них може впасти на поверхню планети, але навіть мала їх частка здатна створити справжню екологічну катастрофу для всього багатомільйонного мегаполісу. Відважному досліднику доведеться взяти на себе обов'язок сповістити людей про наближення трагедії.
Ось тільки влада не бажає піднімати паніку - до останнього, чиновники планують приховувати факт наближення метеоритів, а допитливий астроном є небезпечним свідком. Його дії, на думку можновладців, можуть привести до ще більш значних наслідків, так що агенти спецслужб мають намір закрити рот людині, яка занадто багато знає. Чи зможе він врятувати себе і близьких від трагедії? Як проста людина буде протистояти тим, хто тримає під контролем маси?

Режисер:
Тібор Такач
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ІндигоTV
кадри з фільму Метеоритна зливакадри з фільму Метеоритна зливакадри з фільму Метеоритна зливакадри з фільму Метеоритна злива
Метеоритна злива дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Метеоритна злива українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent