UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минуле
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минуле

Rurouni Kenshin: Trust and Betrayal
2 182
0
+33
8.8
FullHD
Перший і найуспішніший спеціальний випуск неймовірно популярного японського аніме-серіалу, створеного за мотивами манги Нобухіро Вацукі, що розповідає історію Хімури Кеншіна - мандрівного воїна, який багато пережив в смутні для країни роки бакумацу, що стали переломними для Японії дев'ятнадцятого століття. На відміну від графічних новел та телевізійного проекту, художнє оформлення даної анімаційної стрічки виконано з набагато більшою реалістичністю, що дозволило більш точно передати атмосферу трагічного і суперечливого історичного періоду. Сюжетна частина грунтується на спогадах головного героя, що має темне минуле, пов'язане з його кривавим ремеслом найманого вбивці на службі імперіалістів за часів занепаду правління сьогунату Токугава, супроводжуваних затяжною громадянською війною. Будучи сиротою, що потрапила на виховання до неперевершеного майстра меча, він показує себе гідним учнем свого вчителя, що і визначило його подальшу долю в ролі елітного найманця, який справляється з найскладнішими завданнями. Під час виконання чергового завдання випадковим свідком його смертоносної роботи стає молода дівчина Юкісіро Томое, яку юнак залишає в живих. Чому перш холодний і розважливий Кеншін несподівано відступає від своїх основних професійних принципів?

Режисер:
Фурухаші Казугіро
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хвилин
Звук:
багатоголосий закадровий | Amanogawa
Статус:
1 сезон 4 серія
кадри з фільму Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минулекадри з фільму Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минулекадри з фільму Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минулекадри з фільму Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минуле
Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минуле дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Блукач Кеншін – Оповідь про мечника епохи Мейджі. Минуле 1 сезон 4 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent