UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.)
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.)

Code Geass: Lelouch of the Resurrection
2 036
0
+11
7.4
FullHD
Сюжет серіалу оповідає про важкі часи всього світу. Події відбуваються у майбутньому, яке зовсім не за горами! Велика Британська Імперія продовжує захоплювати ласі шматочки цього світу, змушуючи підкорятися непохитним жителям, за допомогою своєї військової сили. Страшна доля торкнулася і Японії, перейменованої на Зону 11, а самі мешканці стали принизливо називатися «одинадцятими». Тут і живе підліток Лелуш зі своєю молодшою ​​сестрою. Батько юнака - імператор, який вигнав свого сина, відібравши право на престол. Хлопчик навчається у місцевій аристократичній академії, блищачи не лише розумом, а й відмінними здібностями. За дивним збігом обставин, Лелуш опиняється у центрі конфронтації між армією Британії та солдатами Японії, які викрали цінну капсулу. Імперія, яка не переносить непокори, відправляє свої військові загони, які, своєю чергою, вбивають і руйнують усе, що трапляється їм на очі. У цьому хаосі Лелуш зустрічає зелену дівчину з надзвичайним ім'ям С.С. Він отримує від неї найсильніший і надприродний дар під назвою Гіас. Юнак довго чекав цього моменту, щоб за допомогою подарованої йому сили почати мститися батькові та імперцям. Чи вийде у героя здійснити задумане?

Режисер:
Таніґучі Ґоро
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 14 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 2 серія
кадри з фільму Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.)кадри з фільму Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.)кадри з фільму Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.)кадри з фільму Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.)
Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.) дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Код Ґіас: Повстання Лелуша Фільм 1 та 2 (Сходження. Бунт.) 1 сезон 2 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent