UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вуаль
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вуаль

The Veil
1 647
0
+22
4.8
FullHD
Двадцять п'ять років тому всі члени релігійного культу Небесна вуаль, сліпо йдучи за своїм проповідником Джимом Джейкобсом, добровільно обірвали свої життя, прийнявши смертельну дозу отрути, щиро сподіваючись, що переродяться у вищі створіння. Поліція, яка прибула на місце проведення смертельного ритуалу, з жахом виявила, що багато окультистів забрали з собою рідних дітей, бажаючи для них кращої долі. Єдиною, хто вижив після шаленого суїциду, виявляється п'ятирічна дівчинка Сара. Ця трагічна подія назавжди увійшла до історії як наймасовіший випадок самогубств, скоєних на релігійному ґрунті.
Але зараз, через довгі роки безперервних кошмарів, мала Сара виросла і стала привабливою молодою дівчиною, яка, як їй здавалося, позбулася жахливих спогадів. Одного разу нашу героїню знаходять Меггі та її брат Крістіан разом із компанією друзів-документалістів. Крістіан розповідає дівчині, що їх батько був співробітником ФБР, який розслідував масове самогубство окультистів, після чого, побувавши на місці жахливого ритуалу, наклав на себе руки, не в змозі забути побачене. Меггі, яка зібралася детально обстежити жахливе місце та знайти можливі відеозаписи злочинної діяльності Джейкобса, просить Сару вирушити разом із ними. Прибувши туди, наші герої дуже скоро розуміють, що не все, про що говорив шалений проповідник, було результатом його хворої уяви.

Режисер:
Філ Джоану
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 33 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Вуалькадри з фільму Вуалькадри з фільму Вуалькадри з фільму Вуаль
Вуаль дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вуаль українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent