UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Будні з монстроподружкою
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Будні з монстроподружкою

Monster Musume no Iru Nichijou
2 543
0
+35
6.7
720p
Основні події даного аніме-серіалу відбуваються в нашому світі, але в сюжеті описується одна величезна відмінність - люди є далеко не єдиними розумними мешканцями планети. Невідомо коли, але на землі з'явилися напівлюди-напівмонстри, які намагаються знайти своє місце під сонцем. Уряди країн після того, як виявили факт існування, намагалися приховати від громадськості дивовижне явище, але чиновники провалили всі плани, і тепер увесь світ знає про це.
Найкращі уми планети постаралися інтегрувати дивовижних істот у людський побут за допомогою створення унікальної програми співіснування. Ця процедура мала величезний успіх, оскільки створіння і люди не хотіли ворогувати. Їм було цікаво мирно сприяти розвитку нових сусідів, не ховаючись по темних закутках міст, і тепер людство пізнає світ наново, проводячи дні пліч-о-пліч з дивовижними істотами.
Мія є представником незвичайного народу людей-змій. Чарівна красуня стала учасницею програми інтеграції, як і багато її родичів, але так сталося, що дівчину помилково поселили поруч із головним героєм – звичайним людським хлопцем на ім'я Курусу Кіміхіто. З того часу починаються кумедні пригоди наших героїв, яким буде досить складно порозумітися…Поки дівчина-змія не закохається у свого мимовільного сусіда.

Режисер:
Tatsuya Yoshihara
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хвилини (00:23)
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 12 серія
кадри з фільму Будні з монстроподружкоюкадри з фільму Будні з монстроподружкоюкадри з фільму Будні з монстроподружкоюкадри з фільму Будні з монстроподружкою
Будні з монстроподружкою дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Будні з монстроподружкою 1 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent