UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Найкраща гра / Краща гра на світі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Найкраща гра / Краща гра на світі

The Greatest Game Ever Played
3 280
0
+55
7.5
FullHD
Спортивна драма "Найкраща гра" (The Greatest Game Ever Played) знята за романом Марка Фроста. В основу покладено реальну історію, що сталася в Америці в 1913 році на відкритому чемпіонаті США з гольфу. Гольф - це гра для джентльменів, не для таких як Френсіс Вімет. Він народився у бідній сім'ї, тому змушений був працювати з самого дитинства. Прислужуючи досвідченим гравцям на полі для гольфу, герой і сам перейнявся цією елітною грою. Гольф став його мрією, а багаторазовий переможець британського чемпіонату Гаррі Варден – його кумиром. Минають роки, старання призводять Френка до перемоги у шкільному чемпіонаті. Френк вирішує взяти участь у Національному чемпіонаті любителів. Йому належить пройти жорсткий відбір, але першою перешкодою виявляється зарозумілість і снобізм багатих членів гольф-клубів, яких дратує бажання кедді виступати на турнірі. А батько Френка зовсім вважає гру абсолютно марною тратою часу. На шляху уготовано багато труднощів, але хлопець справді талановитий та розумний. Однак він ще не здогадується, який тріумф на нього чекає.

Режисер:
Білл Пакстон
Країна:
Рік:
Тривалість:
120 хвилин (02:00)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Найкраща гра / Краща гра на світікадри з фільму Найкраща гра / Краща гра на світікадри з фільму Найкраща гра / Краща гра на світікадри з фільму Найкраща гра / Краща гра на світі
Найкраща гра / Краща гра на світі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Найкраща гра / Краща гра на світі українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent