UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекс
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекс

Pirate's Code: The Adventures of Mickey Matson
2 595
0
-11
4.5
BDrip
Через деякий час головний герой однойменної картини розправився з ненависними конфедератами і може зітхнути спокійно. Принаймні, Мікі так думав, але доля приготувала йому чергове випробування, так що доведеться знову братися за ключ від таємної кімнати алхімії і вирушати в небезпечну подорож, де чекає маса супротивників і карколомних поворотів сюжету.
Лише трохи насолодившись спокійним життям, Мікі стає учасником чергових насичених екшеном подій. Хлопця запрошує вступити у свої лави якийсь Орден Патріотів, члени якого життєвим покликанням обрали бій з різноманітними лиходіями та захист рідної країни від вторгнень. Але перед зарахуванням Міккі необхідно розправитися з кровожерливим піратом під псевдонімом Адмірал, який замишляє недобре. Головному герою доведеться подолати багато кілометрів під час пошуку пірата, а після – битву зі злочинцем та його поплічниками.
Містеру Метсону доведеться задіяти всю доступну кмітливість і отриманий раніше досвід, адже перед ним не звичайна небезпека, а цілком розумний і хитрий супротивник, який планує принести у світ страждання та біль. Ціна поразки занадто велика, тому права на помилку у хлопця немає.

Режисер:
Харольд Кронк
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 31 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
кадри з фільму Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекскадри з фільму Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекскадри з фільму Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекскадри з фільму Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекс
Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекс дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Пригоди Мікі Метсона: Піратський кодекс українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent