UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Собор святого Петра та патріарші базиліки Риму
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Собор святого Петра та патріарші базиліки Риму

St. Peter's and the Papal Basilicas of Rome
2 707
0
+44
7.5
720p
Глядачу надається ексклюзивна можливість відвідати чотири головні базиліки Риму та доторкнутися до прихованих скарбів Вічного міста. А розгорнуті коментарі провідних експертів архітектури та скульптури дозволять глибоко поринути в історію та сучасність цих легендарних споруд. «Собор Святого Петра та Патріарші Базиліки Риму» – це унікальний фільм, створений з нагоди проголошення Папою Римським Франциском позачергового Ювілейного року Милосердя (2015-2016). Фільм познайомить нас з тим, що відбувалося з цими дивовижними спорудами протягом століть, розповість історію найвідоміших творів мистецтва, що зберігаються в них, допоможе осягнути ті глибокі смисли, що приховані в стінах цих великих базилік. Завдяки передовим технологіям, використаним під час зйомок фільму, глядачі зможуть по-справжньому відчути атмосферу цих священних місць. Зйомки з вертольота, використання безпілотних дронів та «механічних рук», здатних досягати 50-ти метрової висоти. Нікого не залишать байдужими унікальні художні колекції, що знаходяться в Патріарших Базиліках Риму, які включають художні та архітектурні витвори мистецтва таких уславлених художників та архітекторів, як Берніні, Борроміні, Браманте, Мікеланджело, Рафаеля, Арнольфоді Камбіо та Домені.

Режисер:
Luca Viotto
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Культура
кадри з фільму Собор святого Петра та патріарші базиліки Римукадри з фільму Собор святого Петра та патріарші базиліки Римукадри з фільму Собор святого Петра та патріарші базиліки Римукадри з фільму Собор святого Петра та патріарші базиліки Риму
Собор святого Петра та патріарші базиліки Риму дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Собор святого Петра та патріарші базиліки Риму українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent