UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Кендімен 2: Прощання з плоттю
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Кендімен 2: Прощання з плоттю

Candyman: Farewell to the Flesh
1 572
0
00
5.2
720p
Продовження історії про культового містичного серійного вбивцю. Колись жив собі чорношкірий раб на ім'я Деніел Робітайл. Справа була давно після того, як закінчилася громадянська війна в Сполучених Штатах Америки. Місце дії – Новий Орлеан. Головний герой полюбив білу красуню з гучним ім'ям Керолайн. Але ця романтична витівка нічим добрим не увінчалася, навпаки – жорстокий батько дівчини разом із іншими землевласниками вирішили покарати бідолаху. Спершу вони позбавили його кисті, потім обмазали його тіло медом і кинули гинути в полі, стікаючи кров'ю і мучившись від укусів диких бджіл... Так з'явився Кендімен – з гаком замість руки і вічно оточений бджолами.
Наші дні. В епіцентрі подій виявляється якась молоденька Енні, яка є прямим нащадком тієї самої Керолайн. Обставини склалися таким чином, що вона зовсім необдумано вимовила ім'я вбивці з потойбічного світу п'ять разів, і, само собою, одіозний і розлючений месник, що прагне крові, з'явився в нашому світі. А з собою, крім солодкого імені та комах, що дзижчать, він приніс руйнування, біль, страждання і вбивства.

кадри з фільму Кендімен 2: Прощання з плоттюкадри з фільму Кендімен 2: Прощання з плоттюкадри з фільму Кендімен 2: Прощання з плоттюкадри з фільму Кендімен 2: Прощання з плоттю
Кендімен 2: Прощання з плоттю дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Кендімен 2: Прощання з плоттю українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent