UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Очима Воррена Баффета
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Очима Воррена Баффета

Becoming Warren Buffett
3 172
0
+66
7.5
FullHD
Маючи статки, які оцінюються більш, ніж у 60 мільярдів доларів, Воррен Баффет єдиний у своєму роді мільярдер. Йому 86, легендарний інвестор, як і раніше, живе в скромному будинку в Омахі і продовжує їздити в офіс щоранку, щоб керувати Berkshire Hathaway, четвертою за величиною публічною компанією у світі. Дивовижніше, ніж його скромний спосіб життя, – це моральна цілісність і унікальний розум Баффета, який допоміг йому стати не лише найуспішнішим бізнесменом у світі, а й неперевершеним благодійником.
Воррен Баффетт розповідає неймовірну історію про те, як амбітний, одержимий цифрами хлопчик із Небраски став одним із найбагатших і найшанованіших людей у ​​світі. Документальний фільм про Баффета – це відверта розповідь, що проливає світло на людину, яка вплинула на погляди американців на капіталізм і благодійність. У фільмі безліч цікавих фактів, сімейних фотографій, архівних кадрів, інтерв'ю з членами сім'ї та друзями
Баффет разом із партнером Чарлі Мунгером побудував свій стан від скромної текстильної компанії до холдингу. Його шлях не був безхмарним, бездоганної репутації Воррена загрожував скандал із казначейськими облігаціями Salomon Brothers, а разом із ним і втратою дружини та першого кохання, Сьюзі Томпсон Баффет. Йому намагалися наслідувати багато хто, але він залишається єдиним у своєму роді.

Режисер:
Пітер В. Кунгардт
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
двоголосий закадровий | В одне рило
кадри з фільму Очима Воррена Баффетакадри з фільму Очима Воррена Баффетакадри з фільму Очима Воррена Баффетакадри з фільму Очима Воррена Баффета
Очима Воррена Баффета дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Очима Воррена Баффета українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent