UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Голосніше, ніж бомби
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Голосніше, ніж бомби

Louder Than Bombs
1 751
0
+13
6.6
FullHD
Ізабель Рід, дружина Габріеля і мати двох прекрасних синів Джони та Конрада, професійний фотограф, яка, як і всі майстри цієї професії, готова на багато піти, щоб отримати неймовірні кадри. Працюючи в гарячих точках, де постійно велися бойові дії, жінці доводилося часто ризикувати своїм життям, щоб отримати можливість зробити цінні фотографії. Одного разу, під час репортажу в Сирії, поряд зі знімальною групою відбувається сильний вибух, уламки від якого наносять численні рани Ізабель, на щастя для неї, які не загрожують життю. Після цього випадку, опинившись за кілька кроків від смерті, наша героїня вирішує залишити небезпечне ремесло, і обіцяє своєму чоловікові, що вона більше часу приділятиме сім'ї та синам, з якими мати зовсім не бачилася останнім часом. Але на жаль, цим чудовим мріям не судилося збутися - під час поїздки Ізабель трагічно гине в автокатастрофі. Шокуюча звістка про непоправну втрату стає ударом для всіх членів сім'ї.
Через кілька років Джона, який працює викладачем в університеті і має власну сім'ю, приїжджає до рідного дому, щоб підготувати матеріал до майбутньої виставки присвяченої його матері.

Режисер:
Йоакім Трієр
Жанр:
Рік:
Тривалість:
1 год 49 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Голосніше, ніж бомбикадри з фільму Голосніше, ніж бомбикадри з фільму Голосніше, ніж бомбикадри з фільму Голосніше, ніж бомби
Голосніше, ніж бомби дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Голосніше, ніж бомби українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent