UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Таємнича дорога / Містері Роуд
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Таємнича дорога / Містері Роуд

Mystery Road
1 950
0
+35
6.6
FullHD
В австралійському кримінальному трилері «Таємнича дорога» (Mystery Road) головний герой Джей – слідчий та детектив. Він дуже любить свою роботу і завжди відповідально ставиться до кожного завдання. Нова справа чекає на нього в рідному провінційному містечку. Перед Джеєм стоїть складна загадка. Було знайдено дівчину, якій злочинець перерізав горлянку. Тіло було виявлено у дренажній системі під шосе. Хто винен у цьому злочині? Мешканці міста дуже сподіваються, що Джею вдасться знайти зловмисника. Йому дуже довіряють, адже раніше він ніколи не підводив. Чи зможе досвідчений детектив відповідати очікуванням городян? Несподівано Джею довелося мати справу з нерозумінням з боку колег, йому не те що не допомагають, а навіть заважають. Чому так відбувається?
Сюжет фільму багато в чому схожий на соціальну драму, з виставленими на загальний огляд недоліками та вадами суспільства, розслідування ніяк не пов'язується в єдину нитку, що доводить винність кожного. Хто стоїть за злочинами, чи понесе вбивця покарання, до якої таємниці приведе Джея розслідування вбивства, як пов'язана вбита дівчина з дочкою Джея, дивіться у детективному фільмі «Таємнича дорога».

Режисер:
Іван Сен
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 1 хв
Звук:
одноголосий закадровий | SATKUR
кадри з фільму Таємнича дорога / Містері Роудкадри з фільму Таємнича дорога / Містері Роудкадри з фільму Таємнича дорога / Містері Роудкадри з фільму Таємнича дорога / Містері Роуд
Таємнича дорога / Містері Роуд дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Таємнича дорога / Містері Роуд українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent