UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрика
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрика

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory
3 327
0
+1921
4.7
720p
Історія Роальда Даля заново ожила у всесвіті знаменитих кота і мишеня - Тома і Джеррі. Сюжет, як завжди, починається з конфлікту двох недругів. Тим часом, поки гризун і кіт влаштовували розборки між собою, Віллі, який веде дуже потайливий спосіб життя, вирішує провести акцію, яка дозволить щасливчикам побувати в його затишній фабриці. Головний герой мультфільму Чарлі дуже хотів відвідати цей "рай" для дітей, це була мрія всього його дитинства, але як отримати цей омріяний золотий квиток? Хитрий котяра та безжурна миша почули про хлопчика та його мрію, тому їм довелося ненадовго забути про сварки та розбіжності. Вони вирішили витратити всі сили для того, щоб він потрапив на фабрику і дізнався про всі секрети створення улюблених ласощів. На жаль, не буває все так просто, непосидючі тварини стикаються з конкурентом господаря цієї фабрики. Він заробляє гроші, не думаючи про здоров'я людей, через його солодощі у багатьох починають жахливо хворіти зуби. Шахрай повинен бути покараний, хлопець повинен потрапити в місце створення цукерок. Як все це зробити двом нашим друзям, котярі Тому та любителю сиру мишці Джеррі?

Режисер:
Спайк Брандт
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 19 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрикакадри з фільму Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрикакадри з фільму Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрикакадри з фільму Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрика
Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрика дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Том і Джеррі: Віллі Вонка і шоколадна фабрика українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent