UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Заручені зі смертю
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Заручені зі смертю

Wedlock
1 598
0
+77
5.9
720p
До досить незвичайного місця ув'язнення потрапляє головний герой картини, якого заарештовують правоохоронці внаслідок невдалого пограбування. Точніше, пограбування було вдалим, коштовності Френк з парою спільників викрали, але копи, що втрутилися, вплинули на прийняття раптового рішення, під час якого Френк сховав цінності в затишному місці.
В результаті арешту грабіжник опиняється у в'язниці без ґрат та дверей, але існує одна проблема. На шию кожного ув'язненого поміщається спеціальний нашийник, начинений вибухівкою, якої достатньо для того, щоб знести голову невдалим злочинцям. Якщо ув'язнений відійде від партнера, на якого одягнений такий самий нашийник, далі, ніж на 100 метрів, датчик спрацює і станеться вибух. Ніхто не знає, хто з співкамерників з ким пов'язаний, але головному герою вдається визначити особистість побратима та організувати втечу.

кадри з фільму Заручені зі смертюкадри з фільму Заручені зі смертюкадри з фільму Заручені зі смертюкадри з фільму Заручені зі смертю
Заручені зі смертю дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Заручені зі смертю українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent