UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Бліч 4: Дорога в пекло
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бліч 4: Дорога в пекло

Gekijouban Bleach: Jigoku-hen
2 376
0
+22
7.4
FullHD
У четвертій частині на глядачів чекають ще більш неймовірні та небезпечні події. Одного разу в рідному місті нашого героя Ічіго раптово відкриваються справжнісінька брама в пекло. Безліч душ грішників, які не бажають розплачуватись за свої гріхи, вибирається з пекла. Вони організували повстання проти самого владики пекла і тепер нізащо не мають наміру повертатися назад. А бідні городяни ніяк не можуть впоратися з навалою злих духів, які замість належного терміну в пеклі непогано розважаються у світі живих. Опинившись у нашому світі, загін Тобіко захоплює заручників, щоб не вирушати назад. Ічіго розуміє, що серед тих, хто потрапив у лапи до монстрів, знаходиться його рідна сестричка. Він не збирається залишати цю справу безкарною, а тепер і зовсім розуміє, що просто зобов'язаний зробити все, щоб урятувати дитину. Щоб повернути людей і відправити грішників туди, де їм належить бути, загону добровольців доведеться сильно постаратися. Прості методи та обряди екзорцизму на них не діють, звичайна та срібна зброя не завдає шкоди демонам, зате чудово може пошкодити заручників. Вихід один – домовитися з шаманом Кокуто, ватажком Тобіко, який єдиний у всьому світі може змусити цих хлопців повернутись назад. Заради порятунку життя сестри Ічіго готовий піти на все, адже тільки від нього залежить, чи настане мир у його містечку, і чи виживуть усі ті, кого захопили душі грішників.

Режисер:
Абе Норіюкі
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 34 хв
Звук:
двоголосий закадровий | AniUA
кадри з фільму Бліч 4: Дорога в пеклокадри з фільму Бліч 4: Дорога в пеклокадри з фільму Бліч 4: Дорога в пеклокадри з фільму Бліч 4: Дорога в пекло
Бліч 4: Дорога в пекло дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Бліч 4: Дорога в пекло українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent