UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Галактичний загін Величного принца
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Галактичний загін Величного принца

Ginga Kikoutai: Majestic Prince
6 556
0
+33
7.0
FullHD
Дія анімаційного серіалу розвивається у майбутньому, де людство досконало вивчило всю сонячну систему і тепер прагне вийти у нові космічні простори, які ще не звідані. Природно, що у нових світах на них чекає маса несподіванок і, можливо, неприємностей. Щоб упоратися з будь-якими складнощами, проводилися випробування у сфері генної інженерії. Результатом випробувань стала поява людей з надздібностями.
Ось настав день, коли космонавти вирушають в експедицію у далекий космос. Але на дорозі астронавтів стають прибульці Вульгари. Вони з усіх сил намагаються перешкодити людям проникнути далі. Люди поступаються в числі, тому Вульгари легко обстрілюють кораблі. Що ж робити? Керівництво звертається до начальника секретної служби по допомогу. Якщо необхідно рятувати людей, ректор секретної школи дістає справу команди Кроликів. Тільки вони зможуть впоратися з загрозою, що нависла. На перший погляд, Кролики – це найстрашніше, що може статися. Тамакі - маленька, пухка дівчинка, що вічно витає в хмарах романтики, Тосікадзу - боягуз, Атару - снайпер, але стріляти може тільки під прикриттям, Кей є координатором групи, але на неї ніхто не звертає уваги і не слухає її команд. Але саме в них закладено ген, у якому перебуває досвід сотні поколінь бійців. Для кожного приготований свій транспорт небувалої сили. У цьому бою прокинеться їхня генетична пам'ять і будь-який ворог втече.

Режисер:
Keitarô Motonaga
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Статус:
1 сезон 25 серія
кадри з фільму Галактичний загін Величного принцакадри з фільму Галактичний загін Величного принцакадри з фільму Галактичний загін Величного принцакадри з фільму Галактичний загін Величного принца
Галактичний загін Величного принца дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Галактичний загін Величного принца 1 сезон 25 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent