UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Том і Джеррі: Повернення до країни Оз
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Том і Джеррі: Повернення до країни Оз

Tom & Jerry: Back to Oz
2 719
0
+911
5.9
720p
Захоплюючий мультфільм є продовженням барвистого епізоду 2011 року. Все починається із пробудження дівчинки на ім'я Дороті. Малятко раптово розплющує очі, бачить своє ліжко, кімнату та улюблених близьких, якими вона оточена – дядечко Генрі та інші люблячі родичі. Усі вони дивляться на неї. Наша героїня починає потихеньку згадувати дивовижне сновидіння про те, як вона вирушила в карколомну подорож у супроводі відданих і веселих друзів в особі Тома та Джеррі. Але чи було це все насправді, чи бурхлива фантазія просто пожартувала над дівчинкою? Щоб довести, що все це сталося насправді, Том показує дівчинці на пару туфель, що є свого роду підтвердженням того, що подорож була. Проте зараз юна леді зі своїми помічниками має повернутись до домашніх справ. Кіт відразу ж кидається до гамака і хоче відпочити. Мишка відразу намагається повернути його до справ, а дівчинка знову вдаряється в мрії. Цей вояж був настільки чарівним, що вона ловить себе на солодкій думці про повернення до магічної країни. А сірі будні твердять їй про те, що ферма вимагає догляду та зосередженості, але все ж таки шанс повторити пригоду випадає знову. І знову без відданих друзів їй не обійтися.

Режисер:
Спайк Брандт, Тоні Червоне
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 21 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Том і Джеррі: Повернення до країни Озкадри з фільму Том і Джеррі: Повернення до країни Озкадри з фільму Том і Джеррі: Повернення до країни Озкадри з фільму Том і Джеррі: Повернення до країни Оз
Том і Джеррі: Повернення до країни Оз дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Том і Джеррі: Повернення до країни Оз українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent