UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Том і Джеррі: Чарівник країни Оз
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Том і Джеррі: Чарівник країни Оз

Tom and Jerry & The Wizard of Oz
2 623
0
+44
6.3
FullHD
На фермі тітки Енн та дядька Генрі неприємність - зламався інкубатор. Курчат потрібно терміново перерахувати і перемістити у вольєр. Джеррі допомагає у цій складній справі та виконує веселий танець на кнопках касового апарату.
Раптом мишеня бачить, що хитрий Том уже роззявив пащу над головою курчати, що заблукало. Кіт напоготові, і ось уже ризикує життям Джеррі, який ледве встиг сховатися. Ящик із курчатами трясе розлючений котяра, за що отримує адекватну відповідь – яйце летить прямо в око. Проте нескінченна війна між головними героями не заважає їм співпрацювати.
Дороті падає в загородку зі свинями, Том встигає підхопити дівчинку ще до того, як вона приземлиться, а мишеня витягує свого вічного супротивника. Опинившись у країні Оз, нерозлучна парочка на кожному кроці наражається на небезпеку, особливо дістається бідному Тому, під ним весь час провалюється ґрунт, і він зависає над прірвою, і знову на виручку приходить відважний Джеррі.
Герої разом з персонажами казки про Еллі знаходять казкове смарагдове місто, літають над веселкою, і скрізь миша рятує кота.

Режисер:
Спайк Брандт, Тоні Червоне
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Том і Джеррі: Чарівник країни Озкадри з фільму Том і Джеррі: Чарівник країни Озкадри з фільму Том і Джеррі: Чарівник країни Озкадри з фільму Том і Джеррі: Чарівник країни Оз
Том і Джеррі: Чарівник країни Оз дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Том і Джеррі: Чарівник країни Оз українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent