UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Більше, ніж друг
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Більше, ніж друг

The Switch
2 762
0
+88
6.1
FullHD
У центрі сюжету двоє найкращих друзів Воллі та Кессі. Одного разу усвідомивши, що їй уже не двадцять, а поряд нікого немає, Кессі наважується на дуже відповідальний крок – зробити штучне запліднення. Довгий час вона підшукує біологічного батька для своєї дитини, і, зрештою, вибір падає на привабливого хлопця Роланда, який, на думку Кессі, найкраще підходить для цієї ролі, адже він уже одружений, а значить перевірений, і не має жодних явних недоліків. Як же не відзначити таку подію, і тому Кессі влаштовує вечірку, на яку само собою запрошує і кращого друга Воллі. Неабияк напившись, той випадково виливає в раковину генетичний матеріал Роланда, і, не маючи іншого виходу, вирішує замінити його на свій. Звичайно ж він нічого не каже Кессі, а вона після тієї вечірки покидає Нью-Йорк.
І ось через сім років Кессі повертається, тільки вже не сама, а з сином. Ця новина дуже тішить Воллі, і він вирішує зізнатися в тому, що зробив тоді на вечірці.

Режисер:
Джош Гордон, Вілл Спек
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 41 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Інтер
кадри з фільму Більше, ніж другкадри з фільму Більше, ніж другкадри з фільму Більше, ніж другкадри з фільму Більше, ніж друг
Більше, ніж друг дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Більше, ніж друг українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent