UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Ідол Закрайсвіття
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ідол Закрайсвіття

Far Far Away Idol
3 129
0
+713
6.3
FullHD
У королівстві настав час проводити важливий конкурс, що допоможе жителям провести день із задоволенням. Радість від свята дозволяє всім старим героям знову зібратися разом, щоб уже точно встановити, хто найкраща зірка сцени на цьому святкуванні.
Але боротьба обіцяє бути напруженою. Адже, окрім фактичних суддів, Фіони та Шрека, є ще й співаки, які бажають взяти участь у цьому змаганні. Але при цьому всі вони готові битися до кінця, бо статус кращого співака вабить друзів. На урочистість прийшли подивитися найкращі світу цього. Аристократи, що вже давно не бачили справжнього шоу, і готові витратити свій дорогоцінний особистий час заради його реалізації.
Отже, команда старих персонажів вирішує позмагатися між собою, за право існувати на одній арені. Головний приз дозволяє отримати додаткові привілеї, і скористатися ними легко може будь-який персонаж. І саме з цієї причини, загін розділяється, щоб потім битися на рівних.
Але чи зможуть друзі існувати без проблем, якщо після хоч один із них виграє у протистоянні. Звичайно ж, ні, але гра на рівних дозволить подивитися на весь конкурс в іншому світлі. І зрозуміти, що перемога у ньому зовсім не головне.

Режисер:
Саймон Дж. Сміт
Країна:
Рік:
Тривалість:
9 хв
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Ідол Закрайсвіттякадри з фільму Ідол Закрайсвіттякадри з фільму Ідол Закрайсвіттякадри з фільму Ідол Закрайсвіття
Ідол Закрайсвіття дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Ідол Закрайсвіття українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent