UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!

The Pig Who Cried Werewolf
2 111
0
+55
5.8
FullHD
Дітер, Хорст і Хеймліх – троє поросят, які мешкають у невеликому будинку. Одного ранку Дітер і Хеймліх вирушають до лікарні, щоб забрати Хорста, який зламав ногу. Дорогою додому Хорст зауважує, що в них по сусідству з'явилася вовчиця, у якої в валізі схована величезна кількість різних ножів. Але як не намагався Хорст, Дітер та Хеймліх навіть уваги на це не звернули. Залишившись вдома на самоті, Хорст дістає підзорну трубу, щоб стежити за новоспеченою сусідкою. Вдень Хорст бачить, як вовчиця викопує на задньому дворі яму, і дістає звідти пакунок. Але вовчиця помічає стеження і забігає до хати. Вночі Хорст також стежить за сусідкою і бачить, що під місячним світлом вона перетворюється на жінку. Порося, шоковане побаченим, кличе Дітера та Хеймліха, які знову нічого не бачили. Вони вважають, що Хорсту просто нудно, саме тому він вигадує будь-які небилиці. Двоє поросят йдуть до сусідки в будинок, щоб перевірити, чи справді вона – перевертень. Але прямо на очах у Хорста вона викрадає Дітера та Хеймліха, а потім приходить і за головним героєм. Все, що залишається поросятам – тікати від божевільного перевертня, який хоче приготувати їх на вечерю.

Режисер:
Ґері Троусдейл
Країна:
Рік:
Тривалість:
6 хв
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!кадри з фільму Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!кадри з фільму Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!кадри з фільму Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака!
Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака! дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Порося, що кричало: Вовк! Вовкулака! українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent